Raad van bestuur

Gescon bv, vast vertegenwoordigd door Dirk Van Vlaenderen
Onafhankelijk bestuurder en voorzitter 
Dirk Van Vlaenderen (°1959) heeft ruime ervaring als bedrijfsrevisor. Hij startte in 1981 bij de auditafdeling van Arthur Andersen, waar hij in 1993 vennoot werd, verantwoordelijk voor beurgenoteerde ondernemingen. Na de overname van Arthur Andersen door Deloitte&Touche in 2002, werd hij er lid van het auditmanagementcomité en later Managing Partner Audit tot aan zijn vertrek in 2016. In zijn 35 jaar durende loopbaan als auditor heeft hij samengewerkt met zowel multinationals als beurgenoteerde Belgische bedrijven en kleinere familiale ondernemingen uit de meest uiteenlopende sectoren. Sinds juli 2016 is hij, als vast vertegenwoordiger van Gescon bv, lid van de raad van bestuur van Greenyard Foods. Op 28 oktober 2016 werd hij, als vast vertegenwoordiger van Gescon bv, door de raad van bestuur van Iep Invest gecoöpteerd als bestuurder. De algemene vergadering van 24 mei 2017 aanvaardde de beslissing tot coöptatie en keurde de benoeming van Gescon bv, vast vertegenwoordigd door Dirk Van Vlaenderen, als onafhankelijk bestuurder voor een duur van 6 jaar eindigend na de gewone algemene vergadering die gehouden zal worden in mei 2023 goed.   

Veronique Misseghers
Onafhankelijk bestuurder
Veronique Misseghers (°1971) heeft een ruime ervaring in de vastgoedsector. Sinds 1995 is ze CEO van Agence Lecomte, gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van exclusief gelegen vastgoed in Oostende. Sinds 2001 is ze ook CEO van Oud Arenberg, actief in vastgoedpromotie en in de renovatie en restauratie van oude en geklasseerde panden. Op 1 oktober 2020 werd ze door de raad van bestuur van Iep Invest gecoöpteerd als bestuurder. De algemene vergadering van 25 mei 2022 aanvaardde de beslissing tot coöptatie en keurde de herbenoeming goed van Veronique Misseghers, als onafhankelijk bestuurder voor een duur van 6 jaar eindigend na de gewone algemene vergadering die gehouden zal worden in mei 2028. Sinds 1 oktober 2020 treedt Veronique Misseghers ook op als voorzitter van het auditcomité.

Bruno Vantomme bv, vast vertegenwoordigd door Bruno Vantomme
Onafhankelijk bestuurder
Bruno Vantomme (°1973) is advocaat, ingeschreven aan de balies van Antwerpen, Brussel en Gent. Hij is gespecialiseerd in vastgoed-, ondernemings- en vermogensrecht. In 1997 startte hij bij DLA Piper, waar hij senior manager werd voor hij in 2001 de overstap maakte naar het notariaat. Tot 2002 was hij werkzaam bij notaris P. Maselis in Brussel. Sinds 2003 is hij managing partner van Notius Attorneys, het advocatenkantoor dat hij heeft opgericht en dat kantoren heeft in Antwerpen, Brussel en Gent. De algemene vergadering van 25 mei 2022 keurde de benoeming goed van Bruno Vantomme bv, vast vertegenwoordigd door Bruno Vantomme, als onafhankelijk bestuurder voor een duur van 6 jaar eindigend na de gewone algemene vergadering die gehouden zal worden in mei 2028. Sinds 25 mei 2022 treedt Bruno Vantomme bv, vast vertegenwoordigd door Bruno Vantomme, ook op als voorzitter van het remuneratiecomité.

Meer informatie ... >