Raad van bestuur

Gescon bvba, vast vertegenwoordigd door Dirk Van Vlaenderen
Onafhankelijk bestuurder en voorzitter 
Dirk Van Vlaenderen (°1959) heeft ruime ervaring als bedrijfsrevisor. Hij startte in 1981 bij de auditafdeling van Arthur Andersen, waar hij in 1993 vennoot werd, verantwoordelijk voor beurgenoteerde ondernemingen. Na de overname van Arthur Andersen door Deloitte&Touche in 2002, werd hij er lid van het auditmanagementcomité en later Managing Partner Audit tot aan zijn vertrek in 2016. In zijn 35 jaar durende loopbaan als auditor heeft hij samengewerkt met zowel multinationals als beurgenoteerde Belgische bedrijven en kleinere familiale ondernemingen uit de meest uiteenlopende sectoren. Sinds juli 2016 is hij, als vast vertegenwoordiger van Gescon bvba, lid van de raad van bestuur van Greenyard Foods. Op 28 oktober 2016 werd hij, als vast vertegenwoordiger van Gescon bvba, door de raad van bestuur van Iep Invest gecoöpteerd als bestuurder. De algemene vergadering van 24 mei 2017 aanvaardde de beslissing tot coöptatie en keurde de benoeming van Gescon bvba, vast vertegenwoordigd door Dirk Van Vlaenderen, als onafhankelijk bestuurder voor een duur van 6 jaar eindigend na de gewone algemene vergadering die gehouden zal worden in mei 2023 goed.   

Veronique Misseghers
Onafhankelijk bestuurder
Veronique Misseghers (°1971) heeft een ruime ervaring in de vastgoedsector. Sinds 1995 is ze CEO van Agence Lecomte, gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van exclusief gelegen vastgoed in Oostende. Sinds 2001 is ze ook CEO van Oud Arenberg, actief in vastgoedpromotie en in de renovatie en restauratie van oude en geklasseerde panden. Op 1 oktober 2020 werd ze door de raad van bestuur van Iep Invest gecoöpteerd als bestuurder. Deze coöptatie zal tijdens de algemene vergadering van 26 mei 2021 aan de aandeelhouders worden voorgelegd.

Arthur Vanhoutte
Onafhankelijk bestuurder
Arthur Vanhoutte (°1949) beschikt over ruime ervaring in de internationale grafische sector. Hij bekleedde diverse leidinggevende functies in productie, aankoop, R&D en marketing & sales. Van 1991 tot juli 2014 was hij als CEO verantwoordelijk voor de EMEA-activiteiten van Mutoh Belgium nv. Momenteel werkt hij als advisor voor Mutoh Holdings en enkele andere grafische bedrijven. Mutoh Holdings ontwikkelt en produceert grootformaat-piëzoinkjetprinters voor commerciële toepassingen en professionele snijplotters voor belettering en contoursnijden. Op 1 februari 2010 werd hij door de raad van bestuur gecoöpteerd als bestuurder. Hij zetelt als onafhankelijk bestuurder. Sinds 27 september 2013 treedt Arthur Vanhoutte ook op als voorzitter van het remuneratiecomité.

Meer informatie ... >